Oss på Tangen

Jan-Leithe-rund

Jan Leithe

Utviklingsleder

Unknown-1

SIRI AURSAND

OPERATIONS MANAGER

Tor

Tor Gisetstad

Produksjonsleder

Anne Katrine Skogmo

Anne Katrine Skogmo

Produksjonsarbeider

Jon-Torgeir-Honne-rund

Jon Torgeir Honne

Utviklingsleder Elektronikk HW

Aleksander Liingstad

Aleksander Lingstad

Software ingeniør

Roger-Sinnes-rund

Roger Sinnes

senior mekanisk design

Arve-Leren-rund

Arve Leren

Salgssjef

Jan-Leithe-rund

Jan Leithe

Utviklingsleder

Jan er involvert som senior teknolog i de fleste prosjekter selskapet gjennomfører. Med sin varierte og lange arbeidserfaring har han tilegnet seg bred kompetanse innen SW utvikling, elektronikk HW og industrialisering av teknologiprodukter 

Jan er godt kjent av mange teknologibedrifter i Midt-Norge og satt spor etter seg i flere kjente foretak 

Etter mange års utviklingsarbeid av trådløse styresystemer har Jan blant annet dybdekunnskap knyttet til utvikling av sikkerhetskritisk SW som har krav til sertifisering opp mot ulike standarder som IEC 61508, 13849 etc.  

I senere tid har Jan også fått ansvar for FPGA programmering når dette har vært teknologi benyttet i selskapets leveranser. 

Jan har en unik evne til å se helheten i utviklingsprosjekter og er ofte brukt som sparringspartner for våre kunder. 

Jon-Torgeir-Honne-rund

Jon Torgeir Honne

Utviklingsleder Elektronikk HW

Jon Torgeir er utdannet sivilingeniør ved NTNU innen elektronikk og telekommunikasjon og har gjennom mange år tilegnet tung erfaring innen design av elektronikk. 

Etter å ha realisert utallige produkter gjennom sin karriere, nyter Tangen Engineering godt av Jon Torgeir sin kunnskap om komponentvalg og designerfaring ved realisering av kvalitetselektronikk 

Av verktøy har Jon Torgeir bred erfaring med ulike plattformer for elektronikkdesign og simuleringer, selskapets hovedverktøy er Altium Designer. 

I tillegg til å være en av Midt-Norges mest erfarne elektronikkdesignere har Jon Torger personlig engasjement for selve utviklingsprosessen. Dermed blir han ofte den som styrer fremdrift og sørger for at selskapets kunder føler seg trygg på leveransen, både underveis i prosjektet og ved overlevering av dokumentasjon og ferdig testet produkt. 

Aleksander Liingstad

Aleksander Lingstad

Software Ingeniør

Aleksander er utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Agder (UiA) innen IKT hvor han har med seg en spesialisering innen kunstig Intelligens og maskinlæring.  Før dette har han også med seg en bachelor som dataingeniør med spesialisering innen programmering fra UiA.

Konsulentarbeid fra tidligere arbeidsgiver under studietiden har helt klart bidratt til nyttig praktisk erfaring.

Aleksander er siste utvidelse av utviklings teamet og er allerede godt i gang med selvstendige prosjekter som dekker et bredt spekter innen SW utvikling.

Aleksander er en entusiastisk fagperson som brenner for det han jobber med og med sin strukturerte arbeidsmetodikk har han på kort tid glidd godt inn i teamet hos Tangen Engineering

Roger-Sinnes-rund

Roger Sinnes

Senior Mekanisk design

Roger er gruppens mekaniske designer og ikke minst erfarne finmekaniker. Bakgrunn som verktøymaker og videreutdanning som tekniker innen mekanikkfaget samt lang fartstid innen mekanisk design og bearbeiding. Foretrukket verktøy er SolidWorks når det kommer til mekanisk 2D/3D konstruksjon.

Roger blir trukket inn i alle jobber hvor utviklingsjobben også omfatter mekaniske deler. Med sin lange fartstid, sans for nøyaktighet, materialkunnskap og evne til å finne smarte løsninger bistår han våre kunder med gode ideer og ferdig produksjonsunderlag.

Unknown-1

SIRI AURSAND

Operations Manager 

Siri er Tangen-gruppens spydspiss når det gjelder å videreutvikle teamet og systemene som benyttes. 

Ut over å være gruppens HR leder og ansvarlig for nye ansettelser har hun en ryddig finger med i det meste som foregår innen fakturering, ordre- og kundebehandling.

Siri har lang fartstid fra ulike bransjer innen HR, administrasjon, drift og ledelse.

I tillegg til sin nøyaktighet og ryddighet er hun også gruppens «sosialminister» som drar i gang aktiviteter og samlinger av ulik art for å skape samhold og god stemning.

Arve-Leren-rund

Arve Leren

Salgssjef 

Arve har en allsidig teknisk bakgrunn fra ulike prosjekter og bransjer og er en naturlig diskusjonspartner mot nye og eksisterende kunder i planlegginga av nye utviklingsløp. Han hjelper våre kunder å finne gode løsninger for veien videre og er god på å dedikere riktig ressurser til ulike utviklingsbehov. 

Arve har etablert et stort nettverk mot produsenter og leverandører av teknologiprodukter og tjenester både nasjonalt og internasjonalt, noe som både selskapet og kundene nyter godt av.

 

Anne Katrine Skogmo

Anne Katrine Skogmo

Produksjonsarbeider

Anne Katrine kom inn i Polyteknikk for en tid tilbake og dekker i dag alle posisjoner i virksomheten fra ordrebehandling til utføring av godt håndverk med høy kvalitet og leveranser.

Hun har en allsidig bakgrunn og gled godt inn i en etablert stab med sitt gode humør og fokus på nøyaktig utførelse av arbeidet.  

Anne Katrine har virkelig fått fart på gutta i Polyteknikk og er en sprudlende kollega som løfter stemningen i hele gruppen.

Tor

Tor Gisetstad

Produksjonsleder 

Tangen Engineering har et søsterselskap, Polyteknikk AS, som driver med skiltproduksjon, teknisk merking og lett maskinering. Tor leies ut fulltid i Polyteknikk som produksjonsleder. Tor er nøye, effektiv og meget serviceorientert! Han er opptatt av å være fleksibel og løsningsorientert slik at kundene blir fornøyd!